1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

12 okul madalyayla ödüllendirildi

Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği "Madalyalı Okullar" projesiyle 5 okula gümüş, 7 okula bronz madalya verildi.

Stratejik planlama, yönetim ve liderlik, eğitim ve öğretimin planlanması, eğitim öğretim etkinliklerinin analizi, paydaş iletişimi, hizmet birimlerinin etkin kullanımı, proje etkinlikleri, sosyal etkinlikler, akademik çalışmalar ve yayınlar ve çevre bilinci gibi konularda teste tabi tutulan okullar, aldıkları puana göre madalya ile ödüllendirildi.

Değerlendirme sonunda altın madalya alan okul çıkmazken 5 okul gümüş, 7 okul ise bronz madalya almaya hak kazandı.

Madalya almaya hak kazanan okullar için Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törende konuşan Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, "Projenin sonuçları açıklanınca çok önemsedim ve heyecanlandım . Bu bir başlangıçtır, önümüzdeki yıllarda daha hayırlı sonuçlara vesile olacaktır. Eğitim kurumlarının standartları açısından bir yarışma içine sokulmasının, yarışma ruhunun hakim kılınmasının okulların ve eğitim yöneticilerinin niteliğinin artırılması açısından büyük faydalar sağlayacaktır. Tabii birinci çıkmaması bizi üzmüştür. Demek ki okullarımız standartlar açısından arzu ettiğimiz seviyeyi henüz yakalayanmışlar. Bu sene dereceye girip gümüş ve bronz madalya alan okullarımız önümüzdeki yıllarda diğer okulları da teşvik edeceklerdir" dedi.

Konuşmaların ardından, Afşin Endüstri Meslek Lisesi, Erdem Beyazıt Anadolu Ticaret Meslek Lisesi, Elbistan Anadolu Ticaret Meslek Lisesi ve Fatih Lisesi'ne gümüş, Atatürk Anadolu Lisesi, Anadolu İletişim Meslek Lisesi, Sütçü İmam Lisesi, Cumhuriyet Lisesi, Göksun Anadolu Lisesi, Mehmet Gümüşer Anadolu Lisesi ve Merkez Eğitim Merkezi bronz madalya alırken, ödüller Vali Tanılır tarafından okul idarecilerine verildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 15:03:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sema açıkgöz IP: 78.167.88.xxx Tarih : 1.04.2009 21:38:54

ödülünü almış olan okullarımız hepsini teprik ederim