2
Mayıs
2024
Perşembe
KAHRAMAN MARAŞ

3 bin çocuğa bayram hediyesi

KAHRAMANMARAŞ BELEDİYESİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı tarafından 3 bin çocuğa yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ayakkabı hediye edildi.

Belediye Başkanlığı'nın sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da maddi durumu yerinde olmayan 3 bin ailenin çocukları sevindirildi. Alınan hediyelerin dağıtımına Şehit Yusuf Çavuş İlköğretim Okulu'ndan başlanırken, okula gelen Belediye Başkanı Mustafa Poyraz öğrencilerin sevinç gösterileri ile karşılandı.

Burada öğrencilere hitaben konuşan Başkan Poyraz, dün kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün önemine değinerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Tüm öğrencileri okuyarak memleketine faydalı bireyler olmaya çağıran Poyraz, "Dün çok güzel bir gündü. Bende ilkokul öğretmenimi ziyaret edip elinden öptüm. Öğretmenleriniz sizler için çok önemli, onlara her zaman kulak verin ve en iyi şekilde eğitim almaya gayret gösterin. Ailenize ve memleketinize faydalı bireyler olun" dedi.

Öğrencilerin Kurban Bayramını da kutlayan Poyraz, "Cuma günü mübarek Kurban Bayramını idrak edeceğiz. Bildiğiniz gibi belediyemiz her yıl elinden geldiği kadar sizleri sevindirmeye gayret gösteriyor. Öncelikle şunu belirtmek isterim. Tabi bu aldığımız hediyeler bizlerin şahsı tarafından alınmıyor. Sizlerin anne ve babalarınızın verdiği vergilerle yani dolaylı yoldan da olsa sizlerin velileriniz tarafından alınıyor. Hepinize hayırlı olsun diyor, bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum" diye konuştu.

KAHRAMANMARAŞ BELEDİYESİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2009 Çarşamba 12:07:01
Güncelleme :25 Kasım 2009 Çarşamba 12:10:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?