1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

36 yıl sonra memleketine geldi

KURTLAR VADİSİ PUSU'NUN

Tüm Türkiye'nin ilgiyle izlediği Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin oyuncularından Kazım Carman, 36 yıl sonra memleketi Kahramanmaraş'a geldi

Gazetecilerin dizinin önemli karakterlerinden Memati ile arasının açılmasına ilişkin sorusuna da Carman şu cevabı verdi:

"Kurtlar Vadisi'nin bir sistemi var. Biz de bilmiyoruz. Yani senaryo sayfa sayfa çıkıyor, direkt sete geliyor. Yalnız şunu söyleyebilirim. İnşallah ilerki bölümlerde tabii şimdi Polat yanına aldı, Necati bey. Tabii Memati beyle birbirimize daha fazla kaynaşmamız oluyor. Güzel diyaloğumuz oluyor. İlerleyen bölümlerde sanırım bizim kendi tahminimiz, yani oyuncuların kendi aralarındaki tahmini Memati'yi bir pozisyonda kurtaracağım ve kendimi öyle affettireceğim."

Carman, dizi çekimlerinin de çok yoğun geçtiğini belirterek haftanın en az 6 gününün sette geçtiğini kaydetti. Daha sonra Kahramanmaraş'ın dünyaca ünlü dövme dondurma şovunu izleyen Carman, eline aldığı et satırı ile dondurma kesti. Carman daha sonra, hayranları ile imza gününde buluştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 14:18:03
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 15:44:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halitkenger IP: 95.70.229.xxx Tarih : 21.11.2009 18:16:44

hoş geldin kardeşim senin büyük hayranınım 71 birinci bölümde  sizi öldü sanarak bidaha bu diziyi seyratmam dedim ama  öyle olmayınca sevindim başarılarıyın devamını dilerim