4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAHRAMAN MARAŞ

4 kardeşin akıl almaz ölümü!

4 KARDEŞİN İNTİHAR ETTİĞİ İDDİASI

Kahramanmaraş'ta intihar ettikleri öne sürülen 4 kardeşin, evin ayrı ayrı köşelerinden, birbirlerini görmeden son nefeslerini verdikleri öğrenildi.

Kaybettikleri annelerini çok sevdikleri öğrenilen kardeşlerin intihar etmeyi düşündüklerini söyledikleri iddia edildi.

Akşam saat 19.00 sıralarında Alıçsekisi mevkiindeki Avukat Necdet Sağocak'a ait bağ evinde yaşanan dramatik olayda Raden (31), Beraris (26) Rulin (30) ve Sacen (27) Sağocak kardeşler kendilerini iple asarak yaşamlarına son vermişti.

Saatler geçtikçe feci olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. İntihar eden kardeşlerin hepsinin birbirini görmeyecek noktalarda yaşamlarına son verdikleri öğrenildi. Evin en büyük çocuğu olan ve vatani görevini yaptığı esnada annesinin ölmesi nedeniyle terhisine 15 gün kala izne gelen Raden, bağ evinin yan tarafındaki kiler olarak kullanılan kulübede yaşamına son verdiği belirtildi.

Diğer erkek çocuk olan Beraris ise bağ evinin giriş kapısında, kız kardeşlerden Rulin evin sol tarafındaki bölümde diğer kardeş Sacen'in ise evin sağ tarafında kendilerini asarak hayatlarını sonlandırdıkları kaydedildi. Bu arada Avukat Necdet Sağocak'ın yanında 30 yıldır çalıştığı öğrenilen Hayri Tepebaşı'nın eve geldiği esnada bahçede bulunan otomobilin sağ kapısının açık olduğu ve müzik çaldığı bilgisine ulaşıldı.

Eşi Neyran Sağocak'ı bir hafta önce aslım hastalığı nedeniyle kaybeden baba Sağocak ise kara haberle yıkıldı. Sağocak'ın Abdulhamit Han Mahallesi 2. Sokak 4 numaradaki evine gelen ilk haberde çocukların ölmediği bildirildi. Fenalaşan avukat baba götürüldüğü hastanede tedavi edilerek sakinleştirici iğne yapıldıktan sonra kara haber bildirildi. Acı haberle yıkılan diğer iki isim ise hayatını kaybeden gençlerin üvey kız kardeşleri oldu. Neyran Sağocak'ın ilk evliliğinden dünyaya geldikleri öğrenilen Berja Derin ve Seylan Derin'de kardeşlerini kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadılar.

CESETLER MORGA GETİRİLDİ

Cumhuriyet Savcısı, jandarma ve olay yeri inceleme polisinin bağ evinde ve çevresinde yaptığı incelemenin ardından 4 gencin cansız bedenleri, cenaze arabalarına konularak Kahramanmaraş Devlet Hastanesi Morgu'na getirildi. 4 kardeşin cesedinin burada yapılacak incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilmesi bekleniyor.

4 KARDEŞİN İNTİHAR ETTİĞİ İDDİASI
4 KARDEŞİN İNTİHAR ETTİĞİ İDDİASI
4 KARDEŞİN İNTİHAR ETTİĞİ İDDİASI
4 KARDEŞİN İNTİHAR ETTİĞİ İDDİASI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2011 Cuma 09:03:02
Güncelleme :22 Nisan 2011 Cuma 09:49:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?