6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

4 yıl sonra görmeye başladı

4 YILDIR GÖRMEYEN GÖZÜ ŞİMDİ GÖRÜYOR

Kahramanmaraş'ta 4 yıl önce hamileliği esnasında sol gözünde, göz içi kanama meydana gelen ve görme yetisini kaybeden Meryem Yıldırım, yeniden sağlığına kavuştu.

Kahramanmaraş Özel Uğur Göz Hastanesi'nde vitreoretinal cerrahi operasyonla iyileşen Yıldırım, artık daha sağlıklı görecek.

Gaziantep'te yaşayan 39 yaşındaki Meryem Yıldırım, 2006 yılında hamileliği esnasında sol gözünde, göz içi kanaması nedeniyle görme sorunu yaşamaya başladı. Sol gözü, görme yetisini büyük ölçüde kaybederek, körlük seviyesine geldi. Kahramanmaraş Özel Uğur Göz Merkezi'ne gelen hastaya, burada vitreoretinal cerrahi ameliyatı gerçekleştirildi. Ameliyat ile göz içerisindeki kanama temizlenerek, sinir tabakaları iyileştirildi. Ameliyatı gerçekleştiren Dr. Uğur Toka, hastanelerinde bulunan ileri teknik imkanları

kullanarak, hastayı sağlığına kavuşturduklarını belirtti. Toka, 4 yıl boyunca göz içi kanamasından dolayı göremeyen hastanın, bundan sonraki süreçte daha sağlıklı bir şekilde görme yetisini kazanacağını söyledi.

Sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu ifade eden Meryem Yıldırım, "Göz rahatsızlığım konusunda daha önce iyileşemeyeceğim söyleniyordu. Ancak başarılı bir ameliyat geçirdim. Sağlığıma kavuştuğum için çok mutluyum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 19:11:02
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 19:36:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?