1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

47 saat sonra acı haber!

Çarşamba günü saat 16.00 sıralarında düşen BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin enkazına ancak 47 saat sonra ulaşılabildi. Ancak Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 kişi yaşamını yitirdi...

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, saat 15.00 sularında önceki günden beri bulunamayan BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindekileri taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldığını açıkladı.

Enkaza Döngel köyünden 17 kişilik bir ekip ulaştı. Remzi Gök ve Abidin Karataş isimli köylüler, kendilerinin Muhsin Yazıcıoğlu'nu seven insanlar olduklarını ve helikopterin bu böldege düşmüş olabileceğini tahmin ederek yol çıktıklarını anlattı.

Köylüler, ilk aşamada aralarında İHA muhabiri İsmail Güneş'in de olduğu 3 ceset bulduklarını belirtti. Enkazın 50 metrelik bir alana yayıldığını ve parçalandığını dile getiren Remzi Gök, helikopterin önünün tamamen parçalandığını ancak arkasının sağlam olduğunu söyledi.

İHA muhabiri ile bir kişinin cesedinin helikopterin içinde olduğu bir cesedin ise dışarıda olduğu anlaşıldı. Yapılan aramaların ardından Yazıcıoğlu'nun da aralarında olduğu cansız bedenler çevrede bulundu.Bölgedeki BBP yetkilileri de Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiğini doğruladı

 

AA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 18:18:56
Güncelleme :27 Mart 2009 Cuma 18:25:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?