6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

50 köyle ulaşım koptu!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine bağlı 50 köy yolu yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı. İlçe Kaymakamı Ahmet Altıntaş, kapanan yolların en kısa sürede ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne ve Kaymakamlığa bağlı ekiplerin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyledi.

Kaymakam Altıntaş Cumartesi günü başlayan kar yağışı nedeniyle ilçe merkezine yakın olan köyler dışında 50 köy yolunun ulaşıma kapandığını belirtirken, zor şartlar altında yolların ulaşıma açılması için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Yoğun tipi nedeniyle zaman zaman çalışmaların durma noktasına geldiğini dile getiren Altıntaş, "Karla mücadele ekiplerimiz Sultan korusu ve Karahasanuşağı köyümüzün olduğu bölgelerde çalışıyor. Yollarımızı açmak için bir ekip daha kuracağız. Bu ekibimizde Kalaycık, Elmalı Köyü tarafında çalışmalarını sürdürecek. Şuan bir dozer, bir kepçe, iki greyder ve bir adette ön tarafında kar kürüme bıçağı bulunan kamyonla kar mücadelemiz ve çalışmalarımız sürüyor. Bu araçlarımızla birlikte çok hızlı bir şekilde, köylerimizin yollarını tekrar ulaşıma açacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 16:58:00
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 18:59:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?