6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Ahmet Bayazıt vefat etti

AHMET BAYAZIT VEFAT ETTİ

Kahramanmaraş'ın yetiştirdiği şairlerden ve 18. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili merhum Adil Erdem Bayazıt'ın kardeşi Ahmet Bayazıt İstanbul'da hayatını kaybetti.

İstanbul'da yaşamını sürdüren 64 yaşındaki Bayazıt, kalp krizi şüphesiyle Pazartesi günü Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. iki damarının tıkalı olduğu tespit edilen Bayazıt, ameliyata alınırken, yapılan operasyonun ardından hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ta 1946 yılında doğan Bayazıt, Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Ankara Defterdarlığı ve Sanayi Bakanlığı Teşvik ve Uygulama Dairesi'nde uzman olarak çalıştı ve TRT'de çeşitli görevlerde bulundu.

Bayazıt'ın canezesi, bu gün ikindi namazına müteakip Eyüp Sultan Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından, Eyüp Sultan Mezarlığı'nda defnedilecek. Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Maraş'ın bir değerli evladını daha kaybettiğinin üzüntüsünü yaşadığını ifade ederek Bayazıt Ailesi'ne sabır ve başsağlığı diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2010 Çarşamba 13:23:02
Güncelleme :22 Temmuz 2010 Perşembe 16:42:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?