6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Amatör kulüplere malzeme desteği

Kahramanmaraş Valisi İlhan Atış, amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulundu. 

Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mehmet Bağrıaçık, malzemelerin dağıtımı dolayısıyla düzenlenen törende, Vali Atış'ın 10 amatör spor kulübüne, İl Özel İdaresi'nden 10 bin YTL'lik spor malzemesi yardımında bulunulmasını sağladığını söyledi. 

Amatör spor kulüplerine yeni sezonda başarı dileyen Bağrıaçık, ''Çok zor koşullarda amatör spor kulüplerinde top koşturan gençlerimize ve kulüp yöneticilerine destek olmak büyük önem taşıyor. Valimize desteği nedeniyle teşekkür ediyorum'' dedi.
Spor malzemelerini amatör spor kulüplerinin yöneticilerine teslim eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat da, çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklardan kurtarılması, beden ve ruh sağlığı iyi bireyler olarak yetişmelerinin sağlanması açısından sporun çok önemli bir etkinlik olduğuna işaret etti. Bolat, amatör futbolcuların daha iyi koşullarda futbol oynamaları için Vali Saim Çotur Futbol Sahası'nda başlatılan çimlendirme çalışmasını tamamlayacaklarını bildirdi. 

Törene, Türkiye Futbol Federasyonu Temsilcisi Baki Kale, Kahramanmaraş ASKF Genel Sekreteri Akif Arslan ile malzeme yardımında bulunulan kulüplerin yöneticileri katıldı.
iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2006 Perşembe 11:57:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seyit gül IP: 85.108.247.xxx Tarih : 1.11.2006 20:29:24
sayın değerli federosyon başkanı öncelikle yapmış oldugunuz. Yardımdan dolayı şekeroba spor olarak teşekür ederim ? sagılarla