9
Mayıs
2024
Perşembe
KAHRAMAN MARAŞ

Araç muayene çilesi bitiyor

Makine Mühendisleri Odası Elbistan Temsilcisi Hikmet Türkmen, ilçede haftada bir gün yapılan ve çileye dönüşen araç muayene işlemlerinin günlük yapılabilmesi için çalışma başlattıklarını söyledi.

Gaziantep, Kahramanmaraş, Elbistan ve Afşin’de görev yapan makine mühendislerini bir araya getiren iftar yemeğinde konuşan Türkmen, makine mühendisleri olarak bölge insanına yönelik faydalı çalışmalara imza atma gayreti içerisinde olduklarını belirterek, "Bu konuda girişimlerimiz artarak devam edecektir. Görevimiz; Elbistan ve çevre ilçelerde teknik kontrolleri yapmaktır. Özellikle de son günlerde gündemde olan otogaz değişimlerinin kontrollerini yapmak, kalorifer kazanları, ısı yalıtımlarının projelendirilmesi ve buna benzer birçok iştigal alanımız vardır" dedi.

Türkmen, ilçede haftada bir gün yapılan ve çileye dönüşen araç muayene işlemlerinin günlük yapılabilmesi için çalışma başlattıklarını da sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2007 Perşembe 12:03:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NEDİM ARSLAN IP: 88.254.182.xxx Tarih : 30.09.2007 01:18:01

TÜM YETKİLİLERİN DİKKATİNE ELBİSTAN ARAÇ MUANESİ İÇİN ÇOK ZORDURUMDA HERGÜN OLMASI ÇOK İYİOLUR BUKONUDA ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İYİ ÇALIŞMALAR SAYGILAR SANAYİ SİTESİ 19 B NO 6 ELBİSTAN