1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Atalay'ın aracının yolu kapatıldı


İçişleri Bakanı Beşir Atalay, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan helikopterin bulunması için havadan yeniden başlatılan arama çalışmalarını izlemek için Göksun ilçesine bağlı Kurucaova köyüne geldi.

BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan helikopterin bulunması için karadan devam eden arama çalışmalarına günün ışımasıyla birlikte havadan da başlandı. Bölgede bulunan Bakan Atalay, havadan yeniden başlatılan arama çalışmalarını izlemek amacıyla Kurucaova köyüne geldi.

Köydeki incelemelerinin ardından bölgeden ayrılan Atalay'ın içinde bulunduğu aracın geçeceği güzergaha, bir grup BBP'li genç otomobil park etti. Yolu kapatan gruptakiler, BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan helikopterin bir an önce bulunmasını istedi.

"Başbuğ Muhsin" şeklinde bir süre slogan atan gruptakiler, asker ve korucuların uyarıları üzerine park ettikleri aracı yoldan çekti. Bakan Atalay'ın içinde bulunduğu araç, gruptakilerin yolu açması üzerine köyden ayrıldı.

Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan helikopteri bulmak için Kurucaova köyü Kaman Dağı, Çatalkaya ve Güneyoluk mevkilerinde arama çalışmaları devam ediyor.

 

AA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 08:55:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?