1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Aydın'a gazetecilerden ziyaret

Kahramanmaraş'ta görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Cuma Ali Aydın'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Cuma Ali Aydın'ı ziyaret eden bir grup gazeteci 'Hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. Aydın, polis-halk ilişkilerinin daha da güçlendirileceğini belirterek, basına ve vatandaşa kapısı ile telefonunun her zaman açık olduğunu söyledi.

Basın mensuplarının yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Aydın, şunları söyledi:

"Basın mensupları ile geldiğim Siirt'te aram her zaman iyi olmuştur. Umarım burada da iyi olur. Sizler, bizimle halk arasında bir köprü vazifesi kuruyorsunuz. Yaptığımız çalışmaları vatandaşa aktarıyorsunuz. Herhangi bir durumda beni 24 saat arayabilirsiniz. Benim telefonum asla kapanmaz. Hatta cep telefonu numaramı yayınlayabilirsiniz. Halkımız beni gece-gündüz arayabilir. Kahramanmaraş'ın huzur ve güvenliği için tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde olacağız. Her zaman Kahramanmaraşlı halkımızla iç içe olmaya gayret göstereceğiz."

Polislik hayatındaki ilk görev yerinin de Kahramanmaraş olduğunu kaydeden Aydın, "Kahramanmaraş bana yabancı değil. Çünkü 1977 yılında komiser yardımcısı olarak göreve Kahramanmaraş'ta başladım. 6 ay kadar bu ilde görev yaptım. O zaman ki Kahramanmaraş'la bu zaman arasında çok fark var. Oldukça modern bir il olmuş" dedi.

Ziyaretin ardından İl Emniyet Müdürü Aydın ile gazeteciler hatıra resmi çektirdiler.
 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2009 Çarşamba 16:06:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?