4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAHRAMAN MARAŞ

Balduk’a hüzünlü veda

BALDUK’A HÜZÜNLÜ VEDA

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanlığından istifa eden Mehmet Balduk, yıllardır görev yaptığı oda personelleri tarafından gözyaşlarıyla uğurlandı. Vedalaşmada duygu dolu anlar yaşayan Balduk, “Sizler tüm odalar içerisinde görev yapan en karakterli, en başarılı personellersiniz” dedi.

Kahramanmaraş sanayisinin gelişmesine yaptığı büyük katkılarla tüm kentin takdirini toplayan Mehmet Balduk, 16 yıldır başarıyla sürdürdüğü KMTSO Başkanlığı’ndan istifa etme kararı almıştı. Yıllardır birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarıyla vedalaşan Balduk’un uğurlanmasında esnasında oda personelleri gözyaşlarına hakim olamadı.

Personelleri tarafından alkışlarla yolcu edilen Balduk, “Esas ben sizleri alkışlıyorum. Sizler iddia ediyorum Türkiye’deki bütün odalarda görev yapan arkadaşlar içerisinde hem karakter, hem de çalışma kabiletiyle profesyonellik anlamında özel insanlarsınız. Sizlerin büyük emekleri var. Ben sizleri alkışlıyorum” diye konuştu.

Balduk’la helalleşen ve tek tek hatıra fotoğrafı çektiren oda personelleri ise, “Siz bizim için hem yürüttüğünüz görev, hem de kişiliğiniz itibariyle unutulmaz bir insan, önemli bir lider oldunuz. Sizden çok şey öğrendik. Sizinle çalışmaktan her zaman övünç ve gurur duyduk. Sizi asla unutmayacağız. Hem Kahramanmaraş’a, hem de bize büyük katkılarınız oldu. Diliyoruz ki bundan sonraki hayatınız huzur ve başarılarla dolu olur. Sizde hakkınızı bize helal edin” dediler.

BALDUK’A HÜZÜNLÜ VEDA
BALDUK’A HÜZÜNLÜ VEDA
BALDUK’A HÜZÜNLÜ VEDA
İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2011 Pazartesi 13:36:04
Güncelleme :28 Şubat 2011 Pazartesi 18:30:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?