6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

BAŞARILI ÖĞRENCLİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde, Seviye Belirleme Sınavına hazırlanan başarılı öğrenciler Kaymakam Cemalettin Demircioğlu tarafından kitap seti ile ödüllendirildi.

Göksun ilçesinde eğitim-öğretim gören öğrencilere Kaymakamlığın, Milli Eğitim Müdürlüğünün ve Halk Eğitim Müdürlüğünün destekleri devam ediyor. Kaymakamı Cemalettin Demircioğlu, SBS'ye hazırlanan başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere Türkçe, Matematik, Türkiye Cumhuriyeti İnkilap Tarihi, Fen ve Teknoloji ile tüm dersleri kapsayan kitapların bulunduğu set hediye etti.

Kaymakam Demircioğlu, eğitimdeki başarılı çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulunarak, kitapların öğrencilere faydalı olmasını diledi.

Göksun Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Balcı ise, Halk Eğitim merkezi tarafından ÖSS'ye hazırlanan 12 sınıftan 450 öğrenci ve SBS'ye hazırlanan 64 sınıftan bin 472 öğrenciye verilen hazırlık kurslarının devam ettiğini söyledi. Eğitimde çıtayı yükselttiklerini kaydeden Balcı, geçen yıl ilçeler arasında ikinci sırada yer aldıklarını belirterek, bu yıl birinci olmak istediklerini dile getirdi.

BAŞARILI ÖĞRENCLİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 11:06:03
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 12:03:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?