4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAHRAMAN MARAŞ

Başarılı öğretmenlere teşekkür belgesi

BAŞARILI ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR BELGESİ

Kahramanmaraş’ta Akademik Başarı Geliştirme Projesi KABGEP kapsamında farklı projelerde yer alarak özverili şekilde görev yapan öğretmenler, teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Teşekkür belgelerinin takdimi için Milli Eğitim Müdürlüğü Said Kırmacı Toplantı Salonunda tören düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nas, KABGP projesi hakkında bilgiler vererek, öğretmenlerin katkılarıyla bu projenin başarıya ulaşacağını söyledi. Eğitimin kalitesini yükseltmek için ders yılı içerisinde öğretmenler, dershane yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarıyla görüşmeler yaptıklarını söyleyen Nas, şöyle konuştu:

“Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, ortaya konulan projeye tüm tarafların sahip çıkması ve sonuçta Kahramanmaraş ilinin eğitimdeki sorunlarının çözümlenmesi için olağanüstü gayret gösteriyoruz. Spor, sosyal ve kültürel faaliyetlerin, öğrencilerimizin daha başarılı bireyler olmasında ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle sizlerin yapacağınız çalışmalarınızı önemsiyoruz bundan sonrada aynı gayretli ve özverili çalışmalarınızın devamını diliyorum.”

Nas, konuşmasının ardından, sosyal ve kültürel faaliyetlerde başarı gösteren öğretmenlerin belgelerini sundu.

BAŞARILI ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR BELGESİ
BAŞARILI ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR BELGESİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2011 Pazartesi 12:50:02
Güncelleme :27 Haziran 2011 Pazartesi 12:58:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?