8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Başarılı polisler ödüllendirildi

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Nejdet Çelikbilek, önceki gün şüphelendikleri otomobili takip ederek, kasa hırsızlarını kovalamaca sonucu suçüstü yakalayan Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli ekibi altınla ödüllendirdi.

Emniyet Müdürlüğü makamında düzenlenen mütevazı törende Emniyet Müdürü Nejdet Çelikbilek, Asayiş Şube Müdürü Mehmet Harman, Hırsızlık Büro Amiri Başkomiser Şeref Ülgen ile polis memurları Ali Kılıç, İbrahim Bali ve Özdilek Suluova'ya birer altın taktı.

Tören öncesinde bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Nejdet Çelikbilek, “Şimdi Türk polis teşkilatı birtakım teknik araç ve gereçlerini kullanıyor. Ğeçmişte polis önsezisi ile hareket ederek suçluları yakalamaya çalışırdı. Bu arkadaşlarımız da olay günü otomobilin bagajının oldukça çökük olduğunu gördüklerinde araçtan şüphelenerek durdurmak istemişler ve sahıslar kovalamaca sonucu yakalandıklarında ekipteki arkadaşlarımızın şüphelerinin doğru olduğu ortaya çıkmıştır. Onları yürekten tebrik ediyorum. Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz hiç endişe etmesinler ki bu teşkilatın sıralı amir ve memurları, bu memlekette görev yapmaktan mutluluk duyuyor, bu şehrin insanının huzur ve güvenini sağlamaktan mutluluk duyuyor” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2007 Salı 11:49:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
FATİH GÜMBÜR IP: 85.99.45.xxx Tarih : 24.10.2007 10:23:32

emniyet teşkilatımızın başarılarının devamı dileğiyle saygılarımı sunarım.onların sayesinde biz yatağımızda rahat ve huzurlu bir şekilde uyuyabiliyoruz.sizleri seviyorum Allah'a emanet olun.