2
Mayıs
2024
Perşembe
KAHRAMAN MARAŞ

Başkan Poyraz esnafla buluştu

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, halkın doğrudan yönetime katıldığı bir anlayış benimsediklerini söyledi.

Poyraz, Mağaralı mahallesini ziyaret esnaflarla bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakçı ve bazı meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette, esnafların sorunlarını dinleyen Poyraz, bundan sonra da önemli hizmetlere imza atacaklarını kaydetti.

Poyraz, bundan sonraki süreçte gerçekleştirmek istedikleri hizmet ve projelerinden bahsederek, “Her fırsatta vatandaşımız ve esnafımızla bu tür toplantılarla bir araya geliyoruz. Hizmetlerimizi yerine getirirken istişareye ve fikir birliğine çok önem veriyoruz. 'Ben yaptım, oldu” anlayışını yıkarak, halkın doğrudan yönetime katıldığı, sorunlarının ve taleplerinin hakkaniyet ölçüsünde yerine getirildiği yönetim anlayışını benimsedik" dedi.

Kahramanmaraş Belediyesi olarak kentin tüm semtlerinde belediyecilik hizmetlerini büyük ölçüde tamamladıklarını ifade eden Başkan Poyraz, mahalle ve esnaf gezileri kapsamında vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Poyraz, "Göreve geldiğimiz günden bu yana mahalle ve esnaf ziyaretlerimiz düzenli olarak sürüyor. Gezilerde vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onların sorunlarını dinliyoruz. Halkın belediyemize olan teveccühü bizleri gerçekten mutlu ediyor. Her platformda ifade ettiğimiz gibi Kahramanmaraş, Türkiye'nin en önemli kentlerinden biri olacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 18:00:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?