2
Mayıs
2024
Perşembe
KAHRAMAN MARAŞ

Başkan Poyraz sorunları dinledi

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, vatandaşların hiçbir talebinin karşılıksız bırakılmadığını söyledi.

Mahalle gezilerini sürdüren Başkan Poyraz, Üngüt Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Meclis üyeleri ve ilgili birim müdürlerinin katıldığı ziyarette mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinleyen Poyraz, bu problemlerin en kısa sürede çözüme ulaştırılacağını ifade etti.

Vatandaşı belediyeye taşımaktan ziyade, kendilerin vatandaşa inerek sorunları dinlediğini belirten Poyraz, "Siz bize sorunlarınızı öncelik sırasına göre söyleyin biz gerekeni yapalım. Belediye olarak vatandaşlarımızın hiçbir talebini karşılıksız bırakmıyoruz. Her mahallemize eşit hizmet götürmeye gayret gösteriyoruz. Üngüt mahallesinin bazı alt yapı sıkıntıları var bunları biliyoruz ve hizmetlerimizi bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz." dedi.

Şehrin dört bir tarafında önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Poyraz, "Şehrimizin birçok noktasında çalışmalar devam ediyor. Dur durak demeden çalışıyor, hizmet üretiyoruz. Önümüzdeki günlerde inşallah yapımı tamamlanan Erdem Beyazıt Bulvarını vatandaşlarımızın hizmetine açacağız" diye konuştu.

Daha sonra Boğaziçi konutlarına geçerek yapımı devam eden camii inşaat çalışmalarını inceleyen Poyraz işçilerle birlikte kahvaltı yaptı. Camiinin çevre düzenlemesini yapma sözünü veren başkan poyraz yaz kursları için camiye gelen çocukların ilgi odağı oldu. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Poyraz çocuklara yaz aylarını iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Ağustos 2009 Çarşamba 17:33:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?