1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Başkan Poyraz'dan nikah sürprizi!

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, nikah kıydırmak için evlendirme memurluğuna gelen 3 çiftin nikahını kıyarak, gençlere sürpriz yaptı.

Nikahlarını kıydırmak üzere Belediye evlendirme memurluğuna gelen Hatice ve Hüseyin Yaren, Elif ve Mustafa Sert, Rukiye ve Şaban Kuruçay çiftleri karşılarında nikahlarını kıymak üzere kırmızı cüppe içerisinde Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ı gördüler. Durum karşısında hem şaşıran hem de sevinen çiftlerin nikahını kıyan Poyraz, evlilik cüzdanlarını hanımlara verdi.

Başkan Poyraz yaptığı konuşmada, iyi günde kötü günde tüm vatandaşların yanında olacağını belirterek; "Gençlerimizin evlilik hayatına adım attıkları bu günde yanlarında olmak istedik. Bundan sonrada bu tür organizasyonlar yaparak vatandaşlarımızla daha yakın ilişkiler içinde olacağız. Vatandaşlarımız bilsinler ki, iyi günlerinde de kötü günlerinde de her zaman onların yanındayız" dedi.

Genç çiftler ise, nikahlarını Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın kıymasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek; "Böyle bir sürprizle karşılaşmak bizi çok mutlu etti. Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Poyraz herkes tarafından çok seviliyor. Kendisi bize böyle bir sürpriz yaparak bu güzel ve önemli günümüzde yanımızda oldu. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 12:12:18
Güncelleme :15 Nisan 2009 Çarşamba 12:22:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?