1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Başkan Poyraz'dan yurt ziyareti

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Erkek Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti. Kimsesiz öğrencilerle sohbet eden Poyraz, "Bu günün gençleri olan sizler, yarınlarımızın sahiplerisiniz" dedi.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Genel Meclis Üyesi Avukat Metin Doğan, Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Semerci'nin de katıldığı ziyarette, Yurt Müdürü Ahmet Tüten'den, yurt hakkında bilgiler alan Poyraz, öğrencilerle uzun süre sohbet etti.

Poyraz, yurtta kalan öğrencilerin, futbol sahasının eksikliklerinin giderilmesi, yurt içerisindeki parkın tamamlanması, futbol topu gibi isteklerini dinleyerek en kısa zamanda bunların giderileceğini söyledi.

Poyraz burada yaptığı açıklamada, "Bugünün gençleri olarak yarının sahipleri sizlersiniz. Bu nedenle derslerinize iyi çalışmalı, gelecek ay gireceğiniz Üniversite sınavından en iyi sonuçlarla ayrılarak üniversiteli olmalısınız. Yarın bir milletvekili, bir vali, bir belediye başkanı neden sizlerden biri olmayasınız. Bu nedenle iyi çalışmalı ve üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirmelisiniz" dedi.

Poyraz, öğrencilerden isteyenlerin belediyenin açacağı yaz spor okuluna katılabileceğini sözlerine ekledi.Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürü Ahmet Tüten ise ziyaretin kendiler için oldukça sevindirici olduğunu belirterek, Başkan Poyraz'a teşekkür etti. Ziyaretin sonunda getirilen dondurmalar öğrencilere ikram edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 18:24:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?