1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Başkanın katili arkadaşları çıktı!

Kahramanmaraş Tabaklar Odası Başkanı iken, oturduğu bağ evinde öldürülen Seyfi Yeşilbayrak'ın katil zanlısı olarak 2 kişi yakalandı.

16 Nisan 2008 tarihinde meydana gelen olayda Kazma Bağları Mevkiindeki bağ evinde kalbine sıkılan tek kurşunla öldürülen Yeşilbayrak'ın (46) katil zanlısı olarak, 2 yakın arkadaşı Sedat K. (33) ve Ahmet S. (39) gözaltına alınarak tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, Seyfi Yeşilbayrak ve yakın arkadaşları Sedat K. ve Ahmet S. bağ evinde otururken alacak verecek meselesi yüzünden tartıştılar. Tartışmanın büyümesi üzerine Yeşilbayrak'ın yakın arkadaşları maktulü, kalbinden tek kurşunla vurarak olay yerinden uzaklaştılar.

Ağır yaralanan Yeşilbayrak olayın ardından hayatını kaybederken, cinayet bu güne kadar aydınlatılamamıştı. Aradan geçen 430 günün ardından Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü titiz çalışmalar neticesinde katil zanlısı olarak Sedat K ve Ahmet S. yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlılar, Jandarmada yapılan sorgulamalarının ardından, dün Kahramanmaraş Adliyesi'nde hakim karşısına çıkartılırken, suçlamaları kabul etmediler. Sedat K. ve Ahmet S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 14:30:42
Güncelleme :25 Haziran 2009 Perşembe 14:35:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?