1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

BBP: '"Biz ümidimizi kaybetmedik"

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde İçişleri Bakanı Beşir Atalay ile görüşen BBP Genel Başkan Yardımcıları, arama-kurtarma çalışmalarında yeterince organize olunamadığını iddia ettiler.

Göksun Kaymakamlığı'nda Bakan Atalay ile görüşen BBP Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Şanverdi, Remzi Çayır ve Mehmet Efe, çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgi aldı. Genel Başkan Yardımcıları, görüşmenin ardından, Hükümet Konağı önünde açıklama yaptı.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Şanverdi, kendileri için de Türk milleti için de son derece acı bir olay olduğunu belirterek, "Biz ümidimizi kaybetmedik. Son derece acı bir olay. 22 saat geçti, halen helikopter bulunamadı. Devletin burada bir acziyet içerisinde olduğuna inanıyoruz. Buradaki acziyet organize ve koordinasyondan kaynaklanıyor. Sisten dolayı helikopter kaldıramıyorsanız karadaki arama çalışmalarına takviye yapın. 3 tane koordinat verildi. Bu koordinatlara ulaşıldı. Ancak helikopter bulunamadı. Biz BBP olarak, helikopterin bulunmasını, dolayısıyla Muhsin Yazıcıoğlu'nun bulunmasını istiyoruz" dedi.

Bir diğer Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır ise, kazanın üzerinden 22 saat geçmesine rağmen helikopterin bulunamamasına tepki göstererek, "İktidar iktidar gibi davransın. İmkanların seferber edilmesini bekliyoruz. Bir an önce ciddiyetle işe sarılmalarını istiyoruz" diye konuştu.

BBP Genel Başkan Yardımcıları ve diğer partililer, Göksun Kaymakamlığı önünde, ilçeye geleceği ifade edilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı beklemeye başladı.

Öte yandan, Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un da Göksun'a geleceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 14:23:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kıraç IP: 78.162.71.xxx Tarih : 26.03.2009 17:02:24

Çıkmayan candan ümit kesilmez bunun için metanetli olmak ve beklemekten başka birşey yok