4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAHRAMAN MARAŞ

Belediye, Dağlı ailesine sahip çıktı

BELEDİYE, DAĞLI AİLESİNE SAHİP ÇIKTI

Kahramanmaraş’ta yokluk içerisinde yaşamını sürdüren Dağlı ailesine, belediye yardım elini uzattı. Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ailenin yardımına koşarak, gıda, giyim, yakacak ve eşya yardımında bulundu.

Kahramanmaraş Belediyesi sosyal yardımlaşma noktasında gösterdiği başarılı çalışmalarını sürdürüyor. Bir hafta önce Antalya’dan memleketleri Kahramanmaraş’a dönen ve anneden kalma virane bir evde yaşam mücadelesi veren Dağlı ailesi, belediyeden gelen yardımlarla yeniden hayata tutundu. Ekiplerin getirdiği, gıda, giyim, eşya ve yakacak yardımları ile bir lokma ekmeğe ve sıcak bir ortama kavuşan aile şimdi ise çocuklarının eğitimlerini sürdürebilmesini istiyor.

Kahramanmaraş Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Yaşar Kaymak, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ın hassasiyetle üzerinde durduğu sosyal hizmetlere büyük önem verdiklerini belirterek, ailenin eksik olan tüm ihtiyaçlarının tespit edilerek giderildiğini söyledi. Kaymak, “Dağlı ailesi Belediye’ye başvurarak sosyal yardım imkanlarından faydalanmak istedi. Arkadaşlarımızın tespitleri neticesinde 5 kişilik dağlı ailesine gereken yardımda bulunduk. Yardıma muhtaç aileye belediyemizce kanepe, halı, halıfleks, gıda ve yakacak yardımının yanı sıra giyim mağazamızdan da giyecek yardımı yapıldı” diye konuştu.

Kaymak, ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

BELEDİYE, DAĞLI AİLESİNE SAHİP ÇIKTI
BELEDİYE, DAĞLI AİLESİNE SAHİP ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2011 Çarşamba 12:12:02
Güncelleme :2 Şubat 2011 Çarşamba 14:07:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?