2
Mayıs
2024
Perşembe
KAHRAMAN MARAŞ

Belediye yoksulları unutmadı

Kahramanmaraş Belediyesi yardıma muhtaç ve geliri olmayan aileler için bu yıl Ramazan ayında 15 bin yardım paketi dağıtılacak.

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, her yerde olduğu gibi Kahramanmaraş'ta da maddi sıkıntılar çeken insanlar olduğunu belirterek, Ramazanların fakirlerin sevindirildiği ve kardeşlik duygularının aşılandığı bir ay olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş Belediyesi olarak güçleri nispetinde yardımlarını devam ettirdiklerini söyleyen Poyraz, "Gücümüz nispetinde hazırladığımız gıda paketlerini vatandaşlarımızla buluşturmanın huzurunu yaşıyoruz. Paketimizin içindeki gıdalar, özenle seçilmiş kaliteli ürünlerdir. Ramazan ayı fakir-fukaranın sevindirilmesi, paylaşımın öne çıktığı, barış ve kardeşlik duygularının aşılandığı bir aydır. Biz de üzerimize düşen yardım görevini gerçekleştiriyoruz. Bu yardımların, hayırsever vatandaşlara da örnek olmasını temenni ediyorum" dedi.

Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından tüm mahallelerde alan çalışması yapılırken, tespit edilen yardıma muhtaç ailelere paketler ulaştırılıyor. Belediye çalışanları tarafından ziyaret edilen ailelere, içerisinde makarna, pirinç, şeker, mercimek, bayram şekeri, helva, yağ, nohut, kuru fasulye, zeytin, çikolata ve çay gibi gıda ürünleri bulunan paketler dağıtılıyor.

Paket yardımı dağıtımları sırasında 10 farklı ekip görev alırken, insanların rencide olmamaları için yardımların özellikle saat 19.00'dan sonra yapıldığı bildirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 13:54:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?