1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Bilardo turnuvası sona erdi

Kahramanmaraş Bilardo İl Temsilciliği'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlediği 3 Bant Bilardo 19 Mayıs Gençlik Kupası turnuvası tamamlandı.

48 sporcunun katıldığı turnuvada rakiplerini birer birer eleyen Şemsettin Azimli ve Emrah Yanar finale kalmayı başardı. Çekişmeli geçen bir karşılaşmanın ardından Yanar rakibi Azimli'yi yenmeyi başararak kupanın sahibi oldu. Halil Karatosun ve Yunus Yedikardeş'in de üçüncülük için karşılaştığı maçta rakibini deviren Karatosun üçüncülüğü elde etti.

Kahramanmaraş Bilardo İl Temsilcisi Ahmet Oğulmuş, milli şuuru diri tutmak için bu turnuvayı düzenlediklerini ifade ederek, "Milletimizin tüm onur ve asaletiyle büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün rehberliğinde tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının başlangıcı 19 Mayıs 1919 tarihidir. Ve ülkemizde her yıl gençlerin bayramı olarak kutlanan bu günde bilardo il temsilciliği olarak bu turnuvayı organize ediyoruz. Amacımız, tarihimizin bu dönem noktasına dikkat çekerek, Türk gençliğinin milli şuurunu diri tutmaktır. Turnuvalarımıza katılımların gün geçtikçe arttığını görmek ise bizleri ayrıca mutlu etmektedir" dedi.

Oğulmuş, sözlerinin sonunda turnuvaya katkılarından dolayı Gençlik Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı'ya teşekkür etti,Turnuva sonunda birinci olan Emrah Yanar'ın ödülünü Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, ikinci Şemsettin Azimli'nin ödülünü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü şube müdürü Mehmet Ali Çiftcioğlu, üçüncü Halil Karatosun'un ödülünü Garanti Bankası Müdürü Hamit Belet, dördüncü Yunus Yedikardeş'in ödülünü ise Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü şube müdürü Mehmet Karatutlu verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 18:07:36
Güncelleme :22 Mayıs 2009 Cuma 18:10:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?