1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Biyoloji Olimpiyatları yapıldı

Kahramanmaraş Lisesi'nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği geleneksel Biyoloji Olimpiyatları tamamlandı. Kent merkezinden ve ilçelerden çok sayıda okulun katıldığı yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Kahramanmaraş Lisesi'nde düzenlenen ödül törenine Doç. Dr. Ahmet İlçim, Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Avcı, Kahramanmaraş Lisesi Müdürü Ahmet İzbudak ve diğer ilgiler katıldı. Törende konuşan Okul Müdürü Ahmet İzbudak, Biyoloji Olimpiyatları'nı düzenlemekteki amaçlarının; biyoloji dersini sevdirmek ve insanlar için çok önemli olan bu alana dikkatleri çekmek olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Avcı ise, bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu belirterek, "Bu tür çalışmalara ilimizde ihtiyaç var, katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. İlimizin Türkiye genelinde düzenlenen sınavlardaki başarı çıtasını yükseltmek için bu tür çalışmaları yaygınlaştırmalıyız" dedi. Konuşmaların ardından yarışmada birinci olan Özel Kahramankent Lisesi'nden Sefa Burak, ikinci olan Kahramanmaraş Lisesi'nden Mustafa Kozan ve üçüncü olan Ali Kenger Lisesi'nden Dilek Büyükkoz'a ödülleri verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2009 Cumartesi 17:25:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
derya duman IP: 159.146.2.xxx Tarih : 14.05.2012 19:07:31

k.maraş lisesinde 1 yıl okudum ama ama 1 gün de okusaydım o okulda ki sevgiyi saygıyı ve mutlulugu diger okullarda göremedim ben sizleri çok seviyorum hocam ve arkaDAŞLARIM :)ANTEPLİ