2
Mayıs
2024
Perşembe
KAHRAMAN MARAŞ

Böyle düğün arabası görülmedi

Kahramanmaraş’ta bir nakliyat firmasında şoför olarak çalışan damat, kullandığı TIR’ı gelin arabası yaparak, en mutlu yolculuğuna aracıyla çıktı.

Türkoğlu ilçesine bağlı Şekeroba beldesinde yaşayan Fetullah Şen, en büyük hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadı. Çocukluğundan bu yana şoför olmak isteyen Şen, dünya evine girdiği gün kullandığı TIR’ı gelin aracı yaptı.

TIR’ını çiçek ve renkli şeritlerle süsleyen Şen, daha sonra klaksonlar çalarak gelinin baba evine geldi. Burada müstakbel eşi Ezgi Şen’i TIR’a bindiren genç damat, beldenin cadde ve sokaklarında tur atarak evliliğini kutladı.

Belde sakinleri de genç çiftin gelin aracını meraklı gözlerle izleyip, gelin ve damadı tebrik ettiler. Aracı hem şaşkın hem de gülen gözlerle seyreden vatandaşlar, genç çiftle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

Damat Fettullah Şen, 10 yaşından beri bir TIR şoförü olmayı ve evlenirken de aracını gelin arabası yapmayı hayal ettiğini söyledi. Hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Şen, “Kimisi atla, kimisi eski arabalarla eşine unutulmaz bir düğün yaşatmak ister. Ben de eşime TIR’la unutulmaz bir gün yaşatmak istedim. Amacıma da ulaştığımı düşünüyorum” diye konuştu.

Gelin Ezgi Şen ise düğününün çok farklı ve özel olduğunu dile getirdi. Şen, “Eşime bu farklı sürprizi için çok teşekkür ediyorum. Hayatım boyunca unutamayacağım bir hatıra oldu. Gelin arabamın bir tır olacağını söyleseler inanmazdım. İnip binmesi biraz zor oldu, ama eşimin yardımıyla o sorunu da çözdük” dedi.
Genç çift daha sonra gelin TIR’la evlerinin yolunu tuttular. 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2013 Pazartesi 16:49:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?