1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Çelikbilek K.Maraş'a veda etti

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü iken Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Necdet Çelikbilek bugün kentten ayrılarak, yeni görev yeri Tekirdağ'a gitti.

Çelikbilek, kentten ayrıldığı sırada telsizden personeline yaptığı konuşmada, polis ve halk arasında sağlanan birlik ve beraberliğin devam ettirilmesini isteyerek; "Bu ayrılığımız coğrafidir, Kahramanmaraş'la gönüllerimiz birdir ve dostluğumuz bakidir" dedi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü görevini yaklaşık 5 yıldır başarı ile yürüten ve halk tarafından büyük sevgi kazanan Necdet Çelikbilek, bugün konutundan uğurlanarak yeni görev yerine gönderildi. Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Sezai Akgün, Bayındırlık ve İskan Müdürü Mehmet Çiçek, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydi Küçükdağlı, İşadamları Kadir Kurtul, Hanefi Öksüz, Mehmet Arıkan, mesai arkadaşları ve dostları tarafından uğurlanan Çelikbilek, vedalaşma sırasında duygulu anlar yaşadı.

Öte yandan, Çelikbilek Kahramanmaraş'taki son gününde de görevini yapmayı sürdürdü. Gelen konuklarıyla ilgilendiği sırada, görevli polislerin imza sumeniyle getirdiği pasaportları imzalayan Çelikbilek, pasaport sahiplerinin bürokrasiye takılmasını engellemiş oldu.

Konutunda kendi elleriyle büyüttüğü köpeği Beti'yi de son defa seven ve uzunca süre ilgilenen Çelikbilek, daha sonra eşi ve kızı ile birlikte aracına binerek eskort eşliğinde şehirden ayrıldı.Aracıyla kent merkezinde ilerlerken, muhabereye katılan Çelikbilek, telsizden personellerine hitap ederek, duygu yüklü bir konuşma yaptı.

Görev yaptığı süre içerisinde özverili çalışmalar gösteren Emniyet Teşkilatı mensuplarına teşekkür eden Çelikbilek, polis ve vatandaş arasında sağlanan birlik ve beraberliğin devam ettirilmesini istedi. Çelikbilek; "Bizler hizmet etmek için Kahramanmaraş'a geldik. 4 yıldır bu kentin huzur ve güvenliğini sağlamak için önemli çalışmalar yaptık. Öncelikle emeği geçen tüm personelime teşekkür ediyor, haklarını helal etmelerini istiyorum. Şunu da belirtmek istiyorum. Sizler ve Kahramanmaraş halkı ile aramızdaki bu ayrılık sadece coğrafidir, gönüllerimiz ve dostluğumuz bakidir. Sizden istediğim, halkımız ile yakalamış olduğumuz birlik ve beraberliği devam ettirin. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da halkın güvenliği için üzerinize düşen görevi gözünüzü kırpmadan yapacağınıza inanıyor, hepinize başarılar diliyorum" diyerek Kahramanmaraş'tan ayrıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 14:37:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?