1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Cenazeden dönen aile kazada öldü

CENAZEDEN DÖNERKEN KAZA YAPIP ÖLDÜLER

Ankara'daki akrabalarının cenaze törenine katıldıktan sonra dönüş yolunda geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden emekli polis memuru ile anne ve babasının cenazesi, Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre 1 Ekim 2009 Perşembe günü, Adem Bal Ankara'da trafik kazası geçirdi. Kazada Adem Bal yaralanırken, 14 yaşındaki oğlu Cem Berk Bal hayatını kaybetti. Küçük Cem'in öldüğü haberini alan babaannesi Hatice Bal da üzüntüden hayatını kaybetti.

Yeğeni Cem Berk Bal ile kayınvalidesi Hatice Bal'ın ölüm haberini alan emekli polis memuru Yusuf Bal, yanına babası Mehmet Bal ile Annesi Döne Bal'ı da alarak cenazeye katılmak üzere Afşin'e bağlı Altunelma beldesinden Ankara'ya hareket eti.

Ankara'da düzenlenen cenaze törenine katılan Yusuf Bal'un kullandığı otomobil, Afşin'e dönerken Göksun-Kahramanmaraş karayolunda Göksun ilçesine bağlı Mehmetbey köyü yakınlarında bir TIR'ın altına girdi. Kazada Yusuf Bal, babası Mehmet Bal ve annesi Döne Bal hayatını kaybetti.

Yusuf Bal ile anne ve babasının cenazeleri, bugün Altunelma Merkez Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

8 ay önce emekli olan Yusuf Bal'ın tabutunun Türk bayrağına sarıldığı cenaze törenine Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, İlçe Emniyet Müdürü Veysel Ateş, belde belediye başkanları, emniyet mensupları, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı

CENAZEDEN DÖNERKEN KAZA YAPIP ÖLDÜLER
CENAZEDEN DÖNERKEN KAZA YAPIP ÖLDÜLER
CENAZEDEN DÖNERKEN KAZA YAPIP ÖLDÜLER
CENAZEDEN DÖNERKEN KAZA YAPIP ÖLDÜLER
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2009 Pazartesi 22:57:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muharrem öksüz IP: 88.224.123.xxx Tarih : 15.10.2009 20:34:45

elim bir kaza sebebiyle hayatını kaybeden değerli büyüklerimize Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum.