8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

CHP'de istifalar devam ediyor

Kahramanmaraş'ta, CHP Ilıca Belde Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri, görevlerinden istifa etti.


CHP Genel Merkezi'nin, seçimlere kısa bir süre kala il başkanlığına Galip Yılışın'ı atamasının ardından CHP Kahramanmaraş İl Teşkilatı'nda başlayan istifalar devam ediyor. Atamaya tepki gösteren CHP Kahramanmaraş il ve merkez ilçe ile kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyelerinden oluşan 29 yöneticinin dün görevlerinden istifa etmelerinin ardından, bugün de merkeze bağlı Ilıca Belde Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri toplu halde görevlerinden istifa etti.


Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yaşar Pastanesi'nde basın toplantısı düzenleyen CHP Ilıca Belde Başkanı Aytekin Yılmaz, yönetimde bulunan 9 kişinin, partide yaşanan son gelişmeler üzerine görevlerinden istifa etme kararı aldığı belirtti. Yılmaz, "Parti yönetimindeki arkadaşlar çalışmalarını dört dörtlük yürütürken yapılan atamadan dolayı biz de arkadaşlarımıza destek vermek üzere görevlerimizden istifa etmiş bulunuyoruz" dedi.


Ilıca Belde Teşkilatı'nın 1 yıl önce kurulduğunu ve kısa sürede büyük bir aşama kaydedildiğini vurgulayan Yılmaz, "Şu anda sadece teşkilattan istifa etmiş bulunuyoruz. Parti yönetiminden dün istifa eden diğer arkadaşlarımız çok büyük çalışma gerçekleştirmişlerdi. Bu arada, yanlış değerlendirmeden dolayı bütün bu çalışmalar bir anda köşeye atılıp siliniyorsa gerisini açıklamaya gerek yok. O zaman da bizim de görevde kalmamızın bir anlamı yoktu" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2007 Perşembe 18:23:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?