6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

CHP'li Başkan'dan AKP'li Vekil'e altın anahtar

Pazarcık'ın  CHP'li Belediye Başkanı Memiş Özdal, ilçenin altın anahtarını düzenlenen törenle AK Parti Milletvekili Mehmet Yılmazcan'a verdi. Başkan Özdal, "Sezar'ın hakkını Sezar'a vermek gerekir. Bende öyle yaptım" dedi. 

CHP'li Belediye Başkanı Memiş Özdal, ilçesine büyük hizmetler yaptığı gerekçesiyle AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Yılmazcan'a kentin altın anahtarını belediye binasında düzenlenen törenle verdi. 5 bin 700 metrekare alan üzerine inşa edilen ve 1 trilyon liraya mal olan Pazarcık Belediye Sarayı'nın açılışını geçen hafta CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a yaptıran Özdal, "Sayın AKP Milletvekili Mehmet Yılmazcan'ın başta belediyemiz olmak üzere ilçeye yaptığı birçok hizmeti göz ardı etmemiz mümkün değil. 

Pazarcık'a hizmet eden kim olursa olsun biz bu davranışı göstermeye mecburduk ve göstermemiz lazımdı. Sezar'ın hakkını Sezar'a vermek gerekir. Bende öyle yaptım. AK Parti'li milletvekilinin bize destek olduğunu sayın Deniz Baykal'a da yüksek sesle arz ettim" dedi. 

Milletvekili seçildikten sonra ilçesine özellikle Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'ndan onlarca trilyonluk ödenek aktaran AK Parti Milletvekili Mehmet Yılmazcan da, "Sayın belediye başkanının göstermiş olduğu bu inceliğe teşekkür ediyorum. Belediyemiz CHP'li olmasına rağmen her zaman yanlarında oldum. Olmaya da devam edeceğim. Çünkü yapılan hizmetler partiye ve şahsa yapılmıyor, tüm Pazarcıklı hemşehrilerime yapılıyor" diye konuştu. 

Seçimden sonra parti rozetlerini çıkarttıklarını ve el ele verdiklerini ifade eden Yılmazcan, "Her Şey Pazarcık" sloganıyla çalıştıklarını söyledi. 

Daha sonra Başkan Özdal, ilçenin anahtarını Yılmazcan'a verdi. Yılmazcan, altın anahtarı alırken, "Sayın belediye başkanımızın şahsıma ilçenin altın anahtarını vermesi çok nazik ve asil bir davranıştır. Bu güzel hediyeyi baba evimin en güzel köşesinde saklayacağım" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2006 Perşembe 17:13:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?