6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Cindoruk 28 Mayıs'ta K.Maraş'ta

CİNDORUK 28 MAYIS'TA KAHRAMANMARAŞ'TA MİTİNG YAPACAK

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk 28 Mayıs Cuma günü düzenlenecek mitingde Kahramanmaraşlılara hitap edecek. DP İl Başkanı Ramazan Deveci, miting hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, "Mağdur edilen emekli, çiftçi, kepenk kapatan esnaf mitingimizde genel başkanımızla dertleşecek" dedi.

DP İl Başkanı Ramazan Deveci parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile Cuma günü yapılacak miting hakkında bilgiler verdi. Mitingin eksiksiz olarak gerçekleşebilmesi için hazırlıkların devam ettiğini söyleyen Deveci, Ulu Cami karşısındaki reklam panolarına asılan afişlere zarar verilmesini ise saygısızlık olarak nitelendirdi.

Deveci, "Öncelikle reklam panolarına yapılan saldırıyı kınıyorum. Bunun çocuk işi olduğunu da sanmıyorum. Hizmet edemeyenler, kıskançlık krizine girenlerin başvurdukları yol olduğunu düşünüyorum. Geçmişte, Türkiye'nin önünü açan, ülkeyi yatırıma boğan Demokrat Parti zihniyeti, şimdi yeni bir atağa geçmiş durumda. Genel başkanımız bu mitingle sıkıntı içinde olan esnafla, işsiz kalan üniversiteliyle, mağdur edilen emekli ve çiftçi ile dertleşecek. Tüm Kahramanmaraşlıları mitingimize davet ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2010 Pazartesi 15:59:00
Güncelleme :24 Mayıs 2010 Pazartesi 18:59:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa doğan IP: 78.164.48.xxx Tarih : 25.05.2010 11:59:31

kahramanmaraşta yaşayan ve partili partisiz tüm halkımız,çifçimiz,herkez davetlidir