6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Çocuklar gönüllerince eğlenecek

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENECEK

Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumartesi ve Pazar günleri çocuklara yönelik panayır düzenledi. Panayır alanını ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, çocuklarla sohbet edip, bol bol fotoğraf çektirdi.

Orta Hal'de kurulan panayır alanına gelen aileler ve çocukları oluşturulan, canlı langırt, rodeo, kaydırak, palyaçolar, ortaoyunu, gülle, deveme turnuvaları ve şişme oyun parklarında keyif dolu dakikalar yaşadılar.

Ankara Yeni Anadolu Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Keloğlan Mikroplara Karşı" tiyatro oyununu da beğeniyle izleyen gençler akşam ise Akro sirkinin düzenleyeceği programı ücretsiz izleyebilecekler. Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, 23 Nisan coşkusuna bir nebze de olsa katkıda bulunmak istediklerini belirterek, "Bu gün çocuklarımızın en sevdiği bayramlardan biri. İşte bu nedenle onların bu mutlu günlerini daha da güzelleştirmek için bu panayırı düzenledik. Ailelerimiz ve çocukları 2 gün boyunca gönül rahatlığıyla buraya gelip eğlenebilecekler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENECEK
ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENECEK
İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2010 Cumartesi 14:00:01
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 10:55:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?