1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Çöp kutusunda silah ve tüfek bulundu

Kahramanmaraş'ta çöp kutusuna atılmış 2 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 3 adet polis kıyafeti ve 1 adet kelepçe bulundu.

Alınan bilgilere göre, Erkenez Mahallesi MADO Yolu üzerinde bakkal dükkanı işleten Kazım Andız sabah saat 06.30 sıralarında işyerini açtı.

Dükkanın içerisindeki kağıtları çöpe atmak için dışarı çıkan Andız, çöp kutusu içerisinde 2 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek ve 3 adet polis kıyafeti gördü.

Gördükleri karşısında şaşıran Andız, kıyafetlere ve silahlara dokunmayarak durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, yaptığı incelemede tabancaların kuru sıkı olduğunu tespit ederken, çevrede yapılan aramalarda da 1 adet kelepçe buldu.

Olayın ardından Kahramanmaraş Emniyeti geniş çaplı araştırma başlatırken, silahları ve elbiseleri kim ya da kimlerin bıraktığı tespit edilmeye çalışılıyor. Bakkal sahibi Kazım Andız, "Saat 06.30 sırası kalktım dükkana indim. Dükkanı açtım biraz kağıt vardı, onları çöp bidonuna atayım diye gittiğimde çöp bidonunda elbise göründü, silah göründü. 3 silah, 2'si tabanca, 1 pompalı tüfek vardı. Daha sonra polisi çağırdık geldiler, incelediler yazdılar gittiler" dedi.

Kazım Andız'ın oğlu Ali Andız da, babasının silahları bulduğunu konudan haber alıp işyerine geldiğinde polislerle karşılaştığını ifade etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 19:04:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kadir vural IP: 78.187.29.xxx Tarih : 17.07.2009 22:12:50

İstanbul da denizde çıkıyo muhimmat bizim Maraşta çöplükte kesin bizim ergenekonun işi :))