6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Cuma Ali Aydın, Kayseri'ye atandı

CUMA ALİ AYDIN, KAYSERİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ATANDI

Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, "Cumhurbaşkanımızın memleketinde görev yapacak olmaktan gurur duyarım" dedi.

Son yayınlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne, Iğdır Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ise Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'ne atandı.

Yaklaşık 8 aydır Kahramanmaraş'ta görev yapan Aydın, atamaların kendi inisiyatiflerinde olmadığını belirterek, "Biz kesinlikle tayin istemedik. Büyüklerimizin kararıdır. Ben Kahramanmaraş'ta görev yapmaktan ve halkına hizmet etmekten gerçekten büyük mutluluk duydum. Sayın Cumhurbaşkanımızın memleketinde görev yapacak olmakta bana gurur veriyor. Bundan sonraki süreçte kanunların bize verdiği yetkiler ile Kayseri halkına hizmet etmek için çalışacağız" diye konuştu.

Atamaların arkasında ise kapatılan DTP Genel Başkanı Ahmet Türk'e Samsun'da ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a Kayseri'de atılan yumrukların olduğu öne sürülüyor.

Yeni atamalarla birlikte Samsun İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan merkeze çekilirken, Kayseri Emniyet Müdürü Arif Akkale'de Karabük'e atandı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 10:32:04
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 13:55:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mert46 IP: 88.228.198.xxx Tarih : 29.04.2010 02:21:51

bilecik,samsun,kayseri... emniyet müdürleri bu kadar kolay harcanmamalı.cuma ali aydın siirt te görev yaptığı yıllarda teröriste terörist demeyan dtp li milletvekillerinin elini sıkmamış,dik duruşuyla gönlümüze taht kurmuş bir müdür...  kayseri bir terfi onun için.akıbetinin diğer müdürler gibi olmaması temnnisiyle yolun ve bahtın açık olsun müdürüm.