2
Mayıs
2024
Perşembe
KAHRAMAN MARAŞ

Daha 20 günlük evliydi

Tunceli’de teröristlerin yola döşediği mayının patlatılması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Ahmet Oğul’un (26) Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu Beldesindeki baba ocağında hüzün var.

Hain saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Oğul’un acı haberi Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun, tarafından aileye bildirildi. Kaymakam Koyun, İl Jandarma Alay Komutan Vekili Galip Erbil ve beraberindeki sağlık ekipleri ile Beyoğlu Beldesi’ndeki Oğul ailesinin evine gelerek baba Ejder Oğul ve anne Selma Oğul’a haberi verdi.

Acı haberin ardından evden feryatlar yükselirken, fenalaşan baba Ejder Oğul, sağlık ekipleri tarafından Türkoğlu Fizik Tedavi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu arada haberi alan Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Ahmet Kuybu ve Beyoğlu Beldesi sakinleri de ailenin evine gelerek, taziye dileklerini ilettiler. Öte yandan Türkoğlu Müftüsü Hacı Bilal Polat’ta evde yaptığı konuşmada aile fertlerini metin olmaya çağırdı.

Bu arada Tunceli’de vatani görevini yaptıktan sonra uzman çavuş olarak askerlik mesleğine devam eden Ahmet Oğul’un 6 yıldır Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görev yaptığı ve 20 gün önce Fatma Oğul ile evlendiği öğrenildi. Oğul’un düğününün ardından yaklaşık eşini baba ocağında bırakarak bir hafta önce görev yaptığı Tunceli’ye döndüğü kaydedildi.

Tunceli’deki hain saldırıda, mesai bitiminde askerleri taşıyan servis aracının geçtiği esnada teröristler tarafından yola döşenen mayının patlatılması sonucu 6’sı asker biri sivil olmak üzere 7 kişi şehit olmuş, bir vatandaş ise yaralanmıştı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2012 Çarşamba 09:57:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?