1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Daşçı pikniğe katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı Mustafa Daşçı, düzenlenen piknikle Yahya Kemal Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Yahya Kemal Mahallesi, Kanuni Parkı'nda düzenlenen piknikte vatandaşlara ekmek arası kavurma ve ayran ikram edildi. MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Akif Paksoy, il genel meclisi ve belediye meclis üyesi adaylarının da katıldığı pikniğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Burada mahalle sakinlerine seslenen Daşçı, 29 Mart seçimlerinde kendisine destek istedi.

Tek düşüncelerinin Kahramanmaraş'a hizmet etmek olduğunu kaydeden Daşçı, "Artık seçimlere 1 hafta kaldı. Biz memleketimize hizmet etmek, memleketimizi layık olduğu yere taşımak için aday olduk ve bu yolda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz yapacaklarımızı, kentimizi modern bir şehir haline getireceğimizi açıkladık ve projelerimi ortaya koyduk.

Seçmenlerimizde sandık başına gittiklerinde düşünecek ve tercihlerini yapacaklar. Ben inanıyorum ki 30 Mart'ta kentimizde güneş daha güzel doğacak ve belediye başkanlığını kazanacağız" dedi.

Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Daşçı, halkın sorunlarını da dinleyerek, göreve geldikleri takdirde çözüm üreteceklerini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 18:09:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?