2
Mayıs
2024
Perşembe
KAHRAMAN MARAŞ

Develi açılış trafiği tıkadı

Kahramanmaraş'ta bir alışveriş mağazasının açılışında getirtilen deve, kentin en işlek caddesinde trafiği 1 saat tıkadı.

Bugün açılışı gerçekleştirilecek olan Evyaşam Alışveriş Merkezi yöneticileri, mağazanın açılışını renklendirmek ve vatandaşların ilgisini çekmek için daha önceki şube açılışlarında olduğu gibi 1 deve ve onun yavrusunu getirdi. Araçla orta refüje indirilen ve mağaza önüne çekilmeye çalışan deve görevlileri 1 saat uğraştırdı.

Mağaza çalışanları mağaza önüne getirilemeyen devenin gözünü bağlayarak çekmeye çalıştı. Yem ve su verilen deve ve yavrusu yere çökerek kalkamamak da direndi. Çevredeki vatandaşların 'Deveye hendek atlatmak gibi geçit atlatmakta zordur' sözleri arasında en sonunda yerinden kaldırılabilen deve, Trabzon Caddesi'nde Özel İdare İş Merkezi önünde tur attıktan sonra mağazanın önüne getirildi. Çevredeki meraklı vatandaşlar tarafından cep telefonları ile görüntüsü ve fotoğrafı çekilen deve, mağaza önünde de vatandaşlar tarafından meraklı gözlerle izlendi.

Evyaşam Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Gaspak çevreye verdikleri rahatsızlıktan dolayı özür dileyerek, "Evyaşam Alışveriş Merkezi bir markalar dünyasıdır. Birçok markada zücaciye, mobilya, halı, hediyelik reyonu, ev tekstili ürünlerini bir araya getirdik. Böyle mutlu bir günümüzde, bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza, markalar adına teşekkür ediyorum. Bu açılış nedeniyle çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı da özür diliyorum. Evyaşam Alışveriş Merkezlerinin kendi bünyesinde bulundurduğu, her mağazasında etkinlikler için kullandığı, hazırda bulundurduğu yani, özellikle burası için değil Evyaşam Alışveriş Merkezlerinin sürekli bünyesinde bulundurduğu bir devedir. Yalnız Kahramanmaraş'ta getirmekte biraz zorluk çektik. Yolda vatandaşa ve trafiğe rahatsızlık verdik. Herkesten özür diliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 14:11:38
Güncelleme :15 Haziran 2009 Pazartesi 14:36:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?