8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Düğün hazırlığı faciaya döndü

Kahramanmaraş'ta yün yıkarken suya düşen 2 genç kız ile onları kurtarmak isteyen damat adayı gölette boğularak hayatını kaybetti.


Olay, il merkezine bağlı Ayşepınar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kahramanmaraş'ta ikamet eden ve önümüzdeki günlerde evlenecek olan 24 yaşındaki damat adayı Salih Taşkın, akrabaları ile birlikte düğün hazırlığı için yün yıkamaya gitti. Köyün hemen yakınında bulunan Körsülü Göleti'nde yün yıkayan Zehra Atlıhan (16), bir anda dengesini kaybederek suya düştü. Atlıhan'ın suda çırpındığını fark eden Filiz Avcı (16) da onu kurtarmak için gölete atladı.

Genç kızları suda boğulmakta olduğunu fark eden damat adayı Salih Taşkın da gölete atladı. Yüzme bilmedikleriöğrenilen 3 kişi suda kayboldu. Yakında bulunanların jandarmaya haber vermesi üzerine olay yerine gelen sivil savunma ekipleri, arama-kurtarma çalışmalası başlattı. Yaklaşık 3 saat süren çalışmadan sonra 3 kişinin cesedine ulaşıldı. Yapılan incemelerin ardından cenazeler, otopsi yapılmak üzere Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

 

 

 

 

 

 

iha
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2007 Çarşamba 21:44:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?