6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Elbistan'da huzur toplantısı

ELBİSTAN'DA HUZUR TOPLANTISI

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde aylık olarak düzenlenen huzur toplantısı emniyet yetkilileri ve 14 mahalle muhtarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Pınarbaşı Teras Cafe Restaurant'ta gerçekleştirilen toplantıda ilçe merkezinde yaşanan asayiş sorunlarının çözümü için mahalle muhtarları ve emniyet yetkilileri karşılıklı istişarede bulundu. İkincisi düzenlenen toplantıda konuşan Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Recep Boyraz, yapılan toplantıların kendileri açısından büyük önem taşıdığını belirterek, karşılıklı diyalog imkanı bulduklarını söyledi. Bu görüşmelerin ardından gerekli çözüm önerilerinin de ortaya çıktığına dikkat çeken Boyraz, en büyük sıkıntılarının ise okul çıkışında yaşanan kargaşalar olduğunu kaydetti. Muhtar Boyraz şunları söyledi:

"Okul çıkışlarında huzursuzluk yaratan çeşitli olaylar var. Bu olayların sona ermesi, okul dışında da bu olayların büyümesini engellemek için özel bir gayret içerisinde olmamız inancındayım. Öğrenciler arasında gruplaşmalar oluyor. Kavga oluyor ve büyüyor. Hatta bazı durumlarda veliler arasında bile ciddi sıkıntılar oluyor. Bu konuda gerekli adımların atılması gerekiyor" diye konuştu.

Şehit Ali Çay Polis Merkezi Amir Vekili Komiser Ömer Esen ise yapılan toplantıların ardından, problemlerin çözümü noktasında hareket ettiklerini ifade etti. Esen, "Muhtarlarımızla beraber güzel şeyler ortaya çıkartıp Elbistan halkına hizmet etmeye çalışıyoruz. Muhtarlarımız yaşadıkları sıkıntıları bize anlatıyorlar. Ay içerisinde her hangi bir olay olduğunda da tekrar bizimle görüşüyorlar. Diğer zamanlarda da olay yerinde gerekli bilgiyi veriyorlar. Muhtarlarımızla uyumlu ve güzel bir diyalog ortamında çalışıyoruz. Topladığımız bilgileri de ilçe müdürümüzle birlikte değerlendirip tutanak haline dönüştürerek diğer kurumlarla görüşüp ilçemizin sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Sonuçta hepimiz buraya hizmet için geldik" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2010 Perşembe 11:17:04
Güncelleme :11 Şubat 2010 Perşembe 12:48:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?