4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAHRAMAN MARAŞ

Elbistan'da silahlı saldırı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde otomobilinin içerisinde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgilere göre olay, Tepebaşı Caddesi Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu yanında meydana geldi. İddiaya göre, otomobilinin içerisinde bulunan Faik Ü. Silahlı saldırıya uğradı. Olay yerine gelen polis, otomobil içerisindeki Faik Ü.'yü kanlar içerisinde buldu. Olay yerine gelen ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz adam kendisini yaralayanın H.G. olduğunu söyledi.

Bunun üzerine araştırma başlatan polis, şüphelinin olay yerinden kaçtığı otomobili tespit etti. Otomobil, Battalgazi Mahallesi'ndeki bir sokakta terk edilmiş vaziyette bulunurken, olayla ilgili olarak H.G. (40), A.G. (15), Z.G. (42) ve T.G. (35) isimli zanlılar Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu.
 

Teslim olan şüphelilerden H.G. ve A.G.'nin emniyete olayda kullanıldığı iddia edilen av tüfeğiyle teslim oldukları öğrenilirken, polisin de olay yerine gittiği sırada otomobilde silah ve silaha ait 2 adet şarjör bulduğu bildirildi.

Ağır yaralanan Faik Ü. ilk müdahalesinin ardından Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2011 Pazartesi 18:37:35
Güncelleme :17 Eylül 2011 Cumartesi 17:02:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?