6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Elbistan'da yılın şoförü seçildi

ELBİSTAN'DA YILIN ŞOFÖRÜ SEÇİLDİ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, Karayolu Trafik Güvenliği ve Karayolu Trafik Haftası kapsamında düzenlenen programla yılın şoförü belirlendi. Emniyet ve jandarma tarafından yapılan araştırmalar neticesinde yılın sürücüsü ünvanı, 1964 yılında şoförlük mesleğine başlayan ve bugüne kadar hiç kaza yapmayıp ceza almayan Bünyamin Çakır'a verildi.

Yılın sürücüsü seçilen Bünyamin Çakır, ödülünü Elbistan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selahattin Atalay'ın elinden aldı. Törende konuşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kılıç, kazasız ve cezasız bir meslek hayatı bulunan Çakır'ı kutladı.

Trafik Haftası'nı bu yıl daha farklı kutlamak için yılın sürücüsünü tespit ettiklerini anlatan Kılıç, şunları söyledi: "Bu yıl kutlamalarda bir değişiklik yapalım istedik. Bu nedenle hiç kaza yapmayan, hiç ceza almayan birisine ulaşalım ve tecrübelerini tüm sürücülere ulaştıralım dedik. Bu konuda Elbistan Şoförler ve Otomobilciler Odası'na düşüncemizi ilettik. Hem onların hem bizim yaptığımız araştırmalar neticesinde yılın sürücüsü seçilen Bünyamin Çakır'ın ismine ulaştık. Kendisini kutluyoruz."

Elbistan'da, bu yıl ilk kez uygulamaya konan ve yılın sürücüsü ödülüne layık görülen Bünyamin Çakır da şöyle konuştu: "Şoförlük mesleğine 1964 de başladım. O dönemlerde cip kullanıyorduk. Sonra taksi kamyon ve otobüs şoförlüğü yaptım. Türkiye'nin her yerine gittim. Bugüne kadar ne bir kazaya karıştım ne de kurallara uymadığım için ceza yedim. Bence herkes trafik kurallarına kendisi ve sevdikleri için uymalıdır. Beni bu ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 15:58:01
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 15:46:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hacer ÇAKIR GÜÇLÜ IP: 95.9.7.xxx Tarih : 10.05.2010 10:07:04

 Tebriklerin en büyüğü babama.Onu çok seviyorum. Bence her yılın şöförü sensin. Senden başka şöför tanımam.İnşallah senin yolunda oluruz bizde.Seninle her zaman olduğu gibi şimdide  daha fazla gurur duydum.Allah seni başımızdan eksik etmesin.