2
Mayıs
2024
Perşembe
KAHRAMAN MARAŞ

Emniyet çocukları sevindirdi

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde hayırsever işadamlarının katkılarıyla 509 aileye gıda paketi yardımı, 30 kadına ayakkabı ve 60 öğrenciye bayramlık hediye ile kırtasiye yardımında bulunuldu.

Her biri 50 TL tutarındaki gıda paketleri yardıma muhtaç ailelere evlerinde teslim edilirken, çocukların hediyeleri İl Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın tarafından verildi.

Çocukları makamında kabul eden Aydın, bayramlık ayakkabı, pantolon, tişört ve çoraptan oluşan hediyeler ile gelecek hafta okula başlayacak olan öğrencilere 12 TL'lik kırtasiye çekleri verdi.

Hediye verdiği öğrencilerle ilgilenen ve sohbet eden Aydın, gelecekte hangi mesleği yapmak istediklerini sordu. İçlerinden polis olmak istiyorum diyenleri tebessümle karşılayan Aydın öğrencilerle 'Çak' yaptı.

Yardımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Aydın, "Bizim amacımız devlet-millet bütünleşmesini sağlamak, devletin her zaman yardıma muhtaç vatandaşlarının yanında olduğunu hissettirmektir. Bu gün değerli işadamlarımızın katkıları ile böyle bir çalışma yaptık, kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu türlü halkla devleti kaynaştırıcı çalışmalara imza atacağız. Devletin her zaman yanlarında olduğunu kendilere bildireceğiz. Gideceğiz, gerekirse tüm bu yoksul vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret edeceğiz. Çünkü devletin yanında olduğunu bilen vatandaşımız suç işlemez, suça yönelmez. Kendi yönelmediği gibi yanında yönelecek birisi varsa buna da engel olur. Bu gün burada yoksul öğrencilerimize çeşitli yardımlarda bulunduk ve bayramlıklarını aldık. İnşallah onları gelecekte eğitimlerini tam olarak tamamlamış ve iyi yerlere gelmiş birer insan olarak görmek istiyoruz" dedi.

Öğrencilerin bazılarının hediyelerini ise basın mensupları ve Emniyet Müdür Yardımcıları verdi. Emniyet çalışanları, öğrenciler ve aileleri daha sonra Emniyet Müdürlüğü önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2009 Cumartesi 00:53:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mahmut türk IP: 78.167.90.xxx Tarih : 19.09.2009 10:23:04

tebrik ederim güzel bir davranış