1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Emniyetten irtibat bürosu

ÖSS sonucunda Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'ne (KSÜ) yerleşmeye hak kazanan öğrenciler 31 Ağustos tarihinden itibaren kayıt yaptırma işlemlerine başladılar. 7 Eylül'e kadar devam edecek işlemlerle yaklaşık 5 bin öğrenci KSÜ'ye adım atarken, gelen öğrenci ve velilerin daha kolay hareket edebilmesi için 4 ayrı bölgeye irtibat bürosu kuruldu.

Kahramanmaraş Valiliği, Belediye Başkanlığı ve Üniversite'nin desteği ile Emniyet Müdürlüğü tarafından KSÜ Avşar Yerleşkesi, şehirlerarası otobüs terminali, Özel İdare İş Merkezi önü ve KSÜ Karacasu Yerleşkesi'nde irtibat büroları kuruldu. İrtibat bürolarıyla, devletin her zaman öğrencilerin yanında olduğu düşüncesi aktarılırken, öğrenci ve velilerin kent içerisinde istedikleri yere rahat bir şekilde ulaşma, konaklama, güvenlik gibi konularda daha rahat hareket edebilmeleri için bilgiler veriliyor.

Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, yaptığı açıklamada, "Stantlarda görevlilerimiz tarafından üzerinde irtibat bürolarının bulunduğu 3 bin adet not defteri, kenti tanıtan broşürler ve il haritasının yanı sıra terörizm ve uyuşturucunun zararları hakkında bilgilerin yer aldığı broşürler dağıtılıyor. Ailelerinden uzak kalacak olan öğrencilerimizin özellikle terör ve uyuşturucu gibi iki beladan uzak kalmaları için onlara bilgiler aktarılıyor" dedi.

Aydın, gelen öğrencilerin ve ailelerinin huzur ve güvenliği için her türlü tedbirin alındığını sözlerine ekledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 13:43:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?