6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Eshab-ı Kehf’e kick boksla tanıtım

ESHAB-I KEHF’E KİCK BOKSLA TANITIM

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde bulunan Eshab-ı Kehf Külliyesi kick boksla tanıtılacak. Afşin Belediyesi, Türkiye Kick Boks Şampiyonu Kadir Yıldırım’ıa Intercıty Ring Master Olympia Final 2010 turnuvasında sponsor oldu.

Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Eshab-ı Kehf Külliyesi’nin tanıtımı için başlatılan çalışmaları sürdürüyor. Bu kapsamda Türkiye’nin çeşitli kentlerini ziyaret ederek külliye hakkında bilgiler aktaran Aydoğan, Eshab-ı Kehf’i sporla da tanıtmak için Yıldırım’a sponsor oldu.

Dünyaca ünlü sporcuların yer aldığı turnuvada tek Türk Sporcu olan Kadir Yıldırım, Bulgaristanlı rakibi Peter Wilkov ile yapacağı müsabakaya Eshab-ı Kehf amblemli eşofman, tişört, pelerin ve afişle çıkacak. Ekranları başından karşılaşmayı izleyecek Türkiye’nin her yerinden vatandaşa Eshab-ı Kehf’i bir nebze de olsa tanıtacaklarını söyleyen Aydoğan, “Eshab-ı Kehf’in tüm dünyada tanınması açısından elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu bağlamda her kategoride külliyeyi tanıtmak için çalışmalar yürütüyoruz. Son olarak Intercıty Ring Master Olympia Final 2010 turnuvasında tek Türk Sporcu olan Kadir Yıldırım’ın sponsorluğunu üstlendik. Tanıtım noktasında amacımıza ulaşmış olacağımızı umut ederken, sporcumuzun da turnuvadan başarıyla ayrılmasını temenni ediyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2010 Cuma 15:31:04
Güncelleme :24 Aralık 2010 Cuma 16:16:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?