9
Mayıs
2024
Perşembe
KAHRAMAN MARAŞ

Genç kadın intihar girişiminde bulundu

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bir kadın, 3 gündür okula gitmediğini öğrendiği oğluyla tartıştıktan sonra hap içerek intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Esentepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda, eşi 4 gün önce çalışmak için Antalya'ya giden M.T. (28), ilköğretim öğrencisi 12 yaşındaki oğlunun 3 gündür okula gitmediğini öğrendi. Neden okula gitmediğini sorduğu oğluyla tartışan M.T., daha sonra çok sayıda hap içerek intihara teşebbüs etti.

M.T., Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2007 Cuma 12:06:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ ASLANYÜREK IP: 88.225.210.xxx Tarih : 25.11.2007 12:09:21

İşte yine boşanma,yine o ölüm acısının dayanılmaz hafifliği olan intihar.Ölümü buhranla beraber en uç noktada yaşama,hayata anlama verme yetisinin tarumar olması...Burdaki sebep annenin çocuğunun okula gitmemesi değil.Bu sadece intaharı kamçılayıcı bir unsur,en son neden,potansiyel birikiminin infilak etmesi...Benim bu genç kadına naçizane tavsiyem yaşantılarına biraz anlam katması,Horney'in dediği gibi özgerçekleştirme(kendi potansiyellerinin farkına varma) yolunda ilerlemesi olacaktır.Bir daha böyle tatsız hadiselerle buluşmaman temennisiyle...