4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAHRAMAN MARAŞ

Genç yaşta canına kıydı

19 YAŞINDAKİ GENÇ KENDİNİ İPLE ASTI

Kahramanmaraş'ta bir genç kendini iple astı. Olay, Genç Osman Mahallesinde bir evde meydana geldi.

Yeni Sanayi Sitesi'nde metal sektöründe çalışan Hüseyin Akçakaya (19) kendisini iple tavana astı. Oğlundan uzun süre haber alamayan anne odaya girdiğinde gencin asılı olduğunu fark etti.

Durumun 112 ve polise bildirilmesinin ardından eve gelen sağlık ekipleri gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

Oğlunu kaybetmenin acısını yaşayan baba Ahmet Akçakaya gözyaşları dökerken, evin kapısının önüne çöken babayı yakınları ve komşuları sakinleştirdi. Genç yaşta oğlunun ölümü karşısında anne de sinir krizleri geçirdi. Komşusunun evine götürülen acılı anne burada teselli edilmeye çalışıldı.

İddiaya göre, hayatına son veren Hüseyin Akçakaya'nın bir kızı sevdiği ve evlenmek istediği, genç kızın ise Hüseyin Akçakaya'ya askerliğini yaptıktan sonra evlenebilecekleri cevabını verdiği öne sürüldü.

Olay yeri inceleme ekiplerinin ceset ve evde yaptığı incelemenin ardından H.A.'nın cansız bedeni otopsi için Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

19 YAŞINDAKİ GENÇ KENDİNİ İPLE ASTI
19 YAŞINDAKİ GENÇ KENDİNİ İPLE ASTI
19 YAŞINDAKİ GENÇ KENDİNİ İPLE ASTI
19 YAŞINDAKİ GENÇ KENDİNİ İPLE ASTI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2011 Salı 14:13:02
Güncelleme :11 Nisan 2011 Pazartesi 11:51:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nursen avcı IP: 85.97.201.xxx Tarih : 7.04.2011 15:37:07

allahtan gani gani rahmet dilerim gencimize kalanlara baş sağlıgı dilerim allah rahmet eylesin deymez di amma olmuş gec olsun güc olmasındı neye yaradı dünya icin sevgin her sabırda bir hayır vardır allah yardımcısı olsun ailesinin