6
Mayıs
2024
Pazertesi
KAHRAMAN MARAŞ

Göksun'a toplu konut müjdesi

Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'nde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) 882 adet konut yaptırılacağı bildirildi. 

Belediye Başkanı Ramazan Hurç, yaptığı açıklamada, Göksun'un toplu konut açısından müsait bir ilçe olduğuna dikkat çekerek, vatandaşların toplu konuta büyük bir talebi olduğunu ifade etti. 

TOKİ yetkilileri ile uzun zamandır görüşme içerisinde bulunduklarını kaydeden Hurç, "Çatalkaya mevkiinde 320 dönüm araziyi teklif etmiştik. 

Yapılan çalışmalarda bu arsanın konut açısından uygun olacağı bildirildi. Bütün çalışmaları tamamladık. Vatandaşlarımızın da yoğun talebi bizleri memnun etti" dedi. 

İlk etapta 882 konut yapılacağını belirten Hurç, tahsis edilen arazinin konut yapmaya son derece müsait olduğunu, araziye 2, 3 hatta 4. etap TOKİ konutlarının da yapılabileceğini vurguladı.
iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2006 Cuma 11:52:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Salih Atalan IP: 88.229.93.xxx Tarih : 30.11.2006 18:00:10
öncelikle bütün hemşerilerilerime selamlar bir göksunlu olarak elbette gurur verici İÇ ANADOLU,AKDENİZ,DOGU ANADOLU,ÜÇ BÖLGENİN ORTASINTA ulaşım sıkıntısı olamayan bir yer TÜRKİYEDE KAÇ YER VAR ACABA konutan çok iş imkanları fabrikalar olsa çok daha iyi olur bir ucundan bür ucuna 20,25tane kahvehane var o kadar kahvehanenin yerine en azından 2tane fabrika olsa okadar genç işsiz kalmaz insanlar başlarını koyacak bir yerler bulur ama İŞ olmadığı zaman ne işe yarar yapılan konutlar bence hiçbir önemi yok parası olan alacak olmayanın ne işine yarayacak göksunlu olarak İŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ diyorum SAYGILARLA...