8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAHRAMAN MARAŞ

Görme engelliler bilgi yarışması

Kahramanmaraş Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından organize edilen görme engelliler bilgi yarışmasında, öğrenciler kıyasıya yarıştı. 

Ertuğrul Gazi Görme Engelliler İlköğretim Okulu'nda eğitim gören öğrenciler, Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinden Cansu Arslan, Sevda Özdemir, Mustafa Yılmaz ve Mustafa Gayret'in jüri olarak görev yaptığı bilgi yarışmasına katıldı. Bilgi yarışması sonunda dereceye giren görme engelli öğrencilere, Vali Yardımcısı Abdullah Şahin tarafından çeşitli hediyeler verildi. 

Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Hatipoğlu, öğrencilerin hafta içi belli saatlerde bir araya gelerek etüt çalışması yaptığını ifade ederek, "Sürdürdüğümüz çalışmalar bizlere gösterdi ki aslında bizim aramızda hayatı paylaşmak için hiçbir engel yok. 

Gerçekte biz bu çalışmaya başlarken bir sorumluluk bilinci, toplumsal hayatta görev alma ve yürütme becerisi, ayrıca çok sıradan kabul ettiğimiz birtakım yeteneklerin varlığı ile yokluğu arasındaki ince çizgiyi belirginleştirme amacını gütmüştük. Bu amaca ulaştığımızı düşünüyoruz. Bu programa katılarak bizleri destekleyen için herkese teşekkür ediyorum" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2007 Perşembe 13:34:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?