2
Mayıs
2024
Perşembe
KAHRAMAN MARAŞ

Halk Ekmek'te çeşit arttı

Kahramanmaraş Belediyesi, "Halk Ekmek" ürün portföyüne yeni ekmek çeşitlerini ekledi.

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından modern üretim sistemiyle temiz ve ucuz ekmek üretmek amacıyla 2006 yılında kurulan Belediye Halk Ekmek Fabrikası, ürün çeşidine yenilerini ekledi. Günlük 25-26 bin ekmek üretimi gerçekleştiren Halk Ekmek Fabrikası, normal ekmeğin yanı sıra; mısır ekmeği ve tuzsuz ekmek üretimi de gerçekleştirmeye başladı.

Kahramanmaraş Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 300 gram ağırlığındaki mısır ekmeğinin 50 kuruş'a satışa sunulacağı bildirildi. Açıklamada, deneme aşaması devam eden mısır ekmek üretiminin, gelen talebe göre sayısının artırılacağı açıklandı. Açıklamada, tuzla ilgili sorunu bulunan vatandaşlar için de tuzsuz ekmek üretileceği kaydedildi. 300 gram ağırlığındaki tuzsuz ekmeğin de yine 50 kuruş karşılığında halk ekmek büfelerinde satışa sunulacağı bildirildi.
Öte yandan, deneme safhasında bulunan çavdarlı ve yulaflı ekmeklerin de ilerleyen günlerde satış noktalarında yer alacağı açıklandı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 20:00:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nil IP: 193.255.96.xxx Tarih : 24.04.2009 09:49:04

Bu ekmekler hemen bayatlıyor diğer ekmeklere oranla lezzetlide değil.Satılan kulubelerde bozuk para bulunmuyor .Bence belediyenin yanlış bir uygulaması onca ekmek büfesi al  koy  işçi çalıştır sürekli açıkta değiller  bence hizmet veremiyorlar.